Meer over De Orbit

Geschiedenis

De Orbit is gebouwd in 2010 en de eerste lessen werden er gegeven in september 2011.

Beschrijving

De ruimte van 50 m2 is helemaal uit hout opgetrokken en heeft vloerverwarming. Er is een kleine kitchenette ingebouwd met een koelkast, een twee-pits elektrische kookplaat en een 10 l waterkoker. Er is een koffiezetapparaat en drie grote theethermoskannen en 1 koffiethermoskan. In de kast staat een ruime voorraad mokken. De kitchenette kan met een gordijn worden afgeschermd van de rest van de ruimte. In de entree zijn twee toiletten en -als daar behoefte aan is- een douche.

Bereikbaarheid

De Orbit is erg goed bereikbaar met openbaar vervoer. Vanaf station Driebergen Zeist is het 8 minuten lopen.

Met de auto is het nog geen 3 minuten vanaf de afslag Driebergen van de A12

Parkeren kan zolang er ruimte is voor de deur (ongeveer 6 plaatsen). Verder kan worden geparkeerd bij de P+R van station Driebergen Zeist (8 minuten lopen)

Routebeschrijving lopen vanaf het station:

Ga aan de Driebergse kant het station uit (Entropia) en volg het spoor naar rechts. Bij de eerste kruising sla je af richting Odijk. Volg deze weg tot voorbij tuincentrum Abbing en kijk dan aan de rechterkant uit naar De Orbit op nummer 144.

Routebeschrijving A12

Neem afslag Driebergen en volg de borden richting Zeist. Sla links af en passeer het station. Volg nu de borden Odijk. Volg deze weg tot voorbij tuincentrum Abbing en kijk dan aan de rechterkant uit naar De Orbit op nummer 144.

…wat een mooie en prettige ruimte om les in te hebben…”

”” ””

…het is energetisch een erg schone en mooie ruimte. Ik werk hier graag!

”” ””

…vooral al dat hout heeft op mij een erg kalmerende werking…

”” ””