DE ORBIT LOGO

Toe aan een ontspannen middag / avond?

The best of both worlds! Al zeggen we het zelf ;-). Marieke (yoga docent) en Marjolein (vinoloog i.o.) organiseren samen een yoga & wijnproeverij.
De volgende editie staat gepland op:

Vrijdag 2 september 2022, 19:00 uur, prijs: € 45

Programma
We beginnen met een yogales, geschikt voor alle niveaus. Je kunt rekenen op een toegankelijke yogales met zowel inspanning als ontspanning. Na de yogales staat er een kopje thee voor je klaar om even bij te komen.

Dan is het tijd voor de wijnproeverij! We proeven 4 verschillende wijnen waarbij er veel aandacht is voor de herkomst van de wijn en hoe deze gemaakt wordt. Je leert hoe je een wijn proeft en je onder woorden brengt wat je aan een wijn waardeert. Aan het einde van de proeverij heb je een beter beeld van je eigen voorkeuren qua wijn. Aan wat lekkere snacks is uiteraard ook gedacht!

Het totale programma duurt 2,5 – 3 uur.

*TIP We bieden de Yoga & Wijnproeverij ook aan ‘op maat’ voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes. Meer informatie via het onderstaande contactformulier.

Wil je je aanmelden of informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje op maat? Laat dan hieronder je mailadres achter.

Aanmelden / interesse Yoga & Wijn

  Aanmelden 2 september, 19:00 uur
  Stuur me informatie over mogelijkheden bedrijfsuitjes

  Aantal personen:

  De Orbit – Odijkerweg 144, Zeist

  Blijf op de hoogte!
  Meld je aan voor de nieuwsbrief
  Volg ons op Instagram