DE ORBIT LOGO

Tarieven

Proefles: € 7,50 (éénmalig)
Losse les: € 13
Wekelijkse les: € 11

Proefles / losse les
Wil je een proefles of een losse les volgen?
Je kunt hier direct een plekje reserveren.

Wekelijkse les
Wil je iedere week een les volgen? Dan kan je je aanmelden voor een lesblok (€ 11 per les). We hebben 3 lesblokken per jaar:

– Lesblok 1: januari tot Pasen
– Lesblok 2: Pasen tot de zomervakantie
– Lesblok 3: september tot Kerst

Per lesblok kan je je aanmelden voor de les van jouw keuze. Variëren met lessen is mogelijk op basis van beschikbaarheid.
Informatie en aanmelden via info@deorbit.nl.

DSC02686

FAQ

Tot 4 uur van tevoren kan je je (kosteloos) afmelden in Momoyoga. Je krijgt je leskrediet dan automatisch terug. Vergeet niet een andere les te boeken want aan het einde van het lesblok vervalt je niet gebruikte krediet.

Als je je afmeldt binnen 4 uur voor de les, vindt er geen restitutie plaats van het lestegoed.

Je kunt in Momoyoga een geboekte les annuleren en dan een andere les boeken. Je kunt hier ook zien hoeveel plek er nog is voor een les.
Als je niet iedere week een les wilt volgen, kan je losse lessen boeken en hiermee variëren.

Ja dat kan! Tussentijds instromen in een lesblok is mogelijk als er plek is. Je betaalt dan alleen de resterende lessen. Informeer via info@deorbit.nl naar de mogelijkheden.

Als je je zelf aanmeldt voor een les krijg je altijd direct een bevestiging per mail. Als je die niet hebt gehad, is er iets mis gegaan. Je kunt het nogmaals proberen of even mailen naar info@deorbit.nl.

– Deelname aan de lessen is op eigen risico;
– Wanneer er onverwachts een les komt te vervallen (bijvoorbeeld bij ziekte docent of coronamaatregelen) dan wordt er een inhaalles ingepland waaraan je kunt deelnemen of je krijgt je geld voor die les retour;
– Mocht je langere tijd niet kunnen deelnemen aan lessen (bijv. ivm langdurige ziekte of een verhuizing) dan maken we afspraken op maat.

De Orbit – Odijkerweg 144, Zeist

Blijf op de hoogte!
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Volg ons op Instagram