DE ORBIT LOGO

Tarieven

Proefles
€ 7,50 (éénmalig)
Wil je een proefles volgen?
Je kunt hier direct een plekje reserveren.

Wekelijkse les (lesblok)
Wil je iedere week een les volgen en zeker zijn van je plek? Dan kan je je aanmelden voor een lesblok. Per lesblok kan je je aanmelden voor de les van jouw keuze. Variëren met lessen is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Hier kan je je aanmelden.
Lesblok 1x per week: € 12
Lesblok 2x per week: € 20
+ 10% korting op een strippenkaart

Strippenkaart / losse lessen
Wil je een flexibel lidmaatschap? Dan kan je kiezen voor een strippenkaart of losse lessen. Je hebt dan geen vaste plek in de les en kunt lessen boeken op basis van beschikbaarheid. Wil je een losse les volgen of strippenkaart kopen? Je kunt hier direct een plekje reserveren.
Losse les: € 15
5-strippenkaart: € 70
10-strippenkaart: € 130

DSC02686

FAQ

Ik ben aangemeld voor de les maar kan toch niet komen. Wat nu?
Tot 6 uur van tevoren kan je je (kosteloos) afmelden in Momoyoga. Je krijgt je leskrediet dan automatisch terug. Vergeet niet een andere les te boeken want aan het einde van het lesblok (of bij het verlopen van je strippenkaart) vervalt je niet gebruikte krediet.

Ik wil varieren met lessen. Kan dat?
Ja, op basis van beschikbaarheid kan je altijd variëren. Je kunt in Momoyoga zien hoeveel plek er nog is voor een les en wisselen van les. Je kunt deelnemen aan een lesblok zonder een vaste les te kiezen.

Er staat dat er een wachtlijst is. Wat betekent dat?
Dit betekent dat de les die week vol zit. Je kunt jezelf op de wachtlijst zetten en je ontvangt dan automatisch bericht als er een plekje vrijkomt (geen zorgen: dit is vaak het geval). Wil je zeker zijn van een vaste plek in een bepaalde les? Dan kan je kiezen om deel te nemen aan het lesblok. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Welke lesblokken zijn er?
Er zijn 3 lesblokken per jaar:
– Lesblok 1: januari tot Pasen
– Lesblok 2: Pasen tot de zomervakantie
– Lesblok 3: september tot Kerst

Kan ik tussentijds instromen in een lesblok?
Ja dat kan! Tussentijds instromen in een lesblok is mogelijk als er plek is. Je betaalt dan alleen de resterende lessen. Informeer via info@deorbit.nl naar de mogelijkheden of meld je aan via deze link. Je kunt ook op ieder moment een strippenkaart kopen en starten met het volgen van lessen.

Ik wil graag yoga doen, maar kan de lessen niet betalen. Zijn er mogelijkheden?
Ja, je kunt contact opnemen via info@deorbit.nl om de mogelijkheden te bespreken. Bij De Orbit is er voor iedereen die behoefte heeft aan yoga, een plekje.

Ik me aangemeld voor een les maar heb geen bevestiging gehad. Klopt dat?
Als je je zelf aanmeldt voor een les in het boekingssysteem krijg je altijd direct een bevestiging per mail. Als je die niet hebt gehad, is er iets mis gegaan. Je kunt het nogmaals proberen of even mailen naar info@deorbit.nl.

Wat moet ik verder weten voor ik me aanmeld?
– Deelname aan de lessen is op eigen risico;
– Wanneer er onverwachts een les komt te vervallen (bijvoorbeeld bij ziekte docent of coronamaatregelen) dan wordt er een inhaalles ingepland waaraan je kunt deelnemen of je krijgt je geld voor die les retour;
– Daarbuiten vindt er geen restitutie plaats van reeds gekochte lessen. Wel kan je je tot 6 uur voor de les afmelden via het boekingssysteem. De les wordt dan weer bijgeboekt in je tegoed.
– Dit tegoed kan je gebruiken om (binnen de geldigheidsduur die vermeld staat) een andere les te boeken op één van de andere lesmomenten. Het is niet mogelijk om regulier lestegoed in te zetten voor het volgen van specials / workshops;
– Mocht je langere tijd niet kunnen deelnemen aan lessen (bijv. ivm langdurige ziekte of een verhuizing) dan maken we vooraf afspraken op maat. Neem hiervoor contact met mij op via info@deorbit.nl.

De Orbit – Odijkerweg 144, Zeist

Blijf op de hoogte!
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Volg ons op Instagram