DE ORBIT LOGO

Tarieven

Proefles
€ 7,50 (éénmalig)
Wil je een proefles volgen?
Je kunt hier direct een plekje reserveren.

Wekelijkse les (lesblok)
Wil je iedere week een les volgen en zeker zijn van je plek? Dan kan je je aanmelden voor een lesblok. Per lesblok kan je je aanmelden voor de les van jouw keuze. Variëren met lessen is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Hier kan je je aanmelden.
Lesblok 1x per week: € 12
Lesblok 2x per week: € 20
+ 10% korting op een strippenkaart

Strippenkaart / losse lessen
Wil je een flexibel lidmaatschap? Dan kan je kiezen voor een strippenkaart of losse lessen. Je hebt dan geen vaste plek in de les en kunt lessen boeken op basis van beschikbaarheid. Wil je een losse les volgen of strippenkaart kopen? Je kunt hier direct een plekje reserveren.
Losse les: € 15
5-strippenkaart: € 70
10-strippenkaart: € 130

DSC02686

FAQ

Ik ben aangemeld voor de les maar kan toch niet komen. Wat nu?
Tot 6 uur van tevoren kan je je (kosteloos) afmelden in Momoyoga. Je krijgt je leskrediet dan automatisch terug. Vergeet niet een andere les te boeken want aan het einde van het lesblok vervalt je niet gebruikte krediet.

Welke lesblokken zijn er?
Er zijn 3 lesblokken per jaar:
– Lesblok 1: januari tot Pasen
– Lesblok 2: Pasen tot de zomervakantie
– Lesblok 3: september tot Kerst

Ik wil varieren met lessen. Kan dat?
Ja, op basis van beschikbaarheid kan je altijd variëren. Je kunt in Momoyoga zien hoeveel plek er nog is voor een les en wisselen van les. 

Kan ik tussentijds instromen in een lesblok?
Ja dat kan! Tussentijds instromen in een lesblok is mogelijk als er plek is. Je betaalt dan alleen de resterende lessen. Informeer via info@deorbit.nl naar de mogelijkheden of meld je aan via deze link.

Ik wil graag yoga doen, maar kan de lessen niet betalen. Zijn er mogelijkheden?
Ja, je kunt contact opnemen via info@deorbit.nl om de mogelijkheden te bespreken. Wij zien de studio als een community waar er voor iedereen die behoefte heeft aan yoga, een plekje is.

Ik me aangemeld voor een les maar heb geen bevestiging gehad. Klopt dat?
Als je je zelf aanmeldt voor een les in het boekingssysteem krijg je altijd direct een bevestiging per mail. Als je die niet hebt gehad, is er iets mis gegaan. Je kunt het nogmaals proberen of even mailen naar info@deorbit.nl.

Wat moet ik verder weten voor ik me aanmeld?
– Deelname aan de lessen is op eigen risico;
– Wanneer er onverwachts een les komt te vervallen (bijvoorbeeld bij ziekte docent of coronamaatregelen) dan wordt er een inhaalles ingepland waaraan je kunt deelnemen of je krijgt je geld voor die les retour;
– Mocht je langere tijd niet kunnen deelnemen aan lessen (bijv. ivm langdurige ziekte of een verhuizing) dan maken we afspraken op maat.

De Orbit – Odijkerweg 144, Zeist

Blijf op de hoogte!
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Volg ons op Instagram