DE ORBIT LOGO

Ontmoet het team van De Orbit!

Ben je yogadocent en spreekt lesgeven / invallen bij De Orbit je aan?
Neem contact op met Marieke via info@deorbit.nl.

Marieke
Eigenaar De Orbit en yogadocent

Een paar jaar geleden ben ik gestart met een opleiding tot yoga docent (zowel yin yoga als actieve yoga). Ik begon met de opleiding om mijn eigen practice te verdiepen maar al snel kwam ik erachter dat ik het ook ontzettend leuk vind om anderen mee te nemen in yoga. En zo werd ik ongepland yogadocent :).

Yoga zorgt ervoor dat ik een moment van ontspanning heb waarin ik mijn ‘monkey mind’ even kan laten voor wat het is. Dit helpt mij om balans én plezier te houden bij de dingen die ik doe.
Ik bied in mijn lessen veel variatie. Soms met meer aandacht voor het fysieke stuk en soms met meer aandacht voor bezinning.

Ik heb de 200 uur Yin/Yang opleiding gedaan bij Sanayou in Zwolle en ben momenteel bezig met de 300 uur verdiepingsopleiding bij Yogapoint in Den Bosch.

Annemiek
Yogadocent

In 2013 startte ik met yoga. Na een aantal maanden merkte ik dat ik bewuster ademde en bewuster met mijn lichaam omging. Mijn Hatha yoga teacher opleiding heb ik in 2019 gevolgd bij Arhanta Yoga in India. Daar heb ik les gehad van Indiase leraren met een grondige kennis van yoga en de yogafilosofie.

Mijn Hatha yogalessen kenmerken zich door een vaste opbouw van houdingen die je even aanhoudt, en daartussen korte herstelmomemten, zodat je goed voelt wat de verschillende houdingen met je lichaam gedaan hebben.

Mijn Yin teacher opleiding heb ik ook bij Arhanta Yoga gevolgd, maar dan in Nederland. Yin yoga is een rustige vorm van yoga waarbij de houdingen vooral gericht zijn op het versterken en versoepelen van het bindweefsel.

Fleur
Yogadocent

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met yoga. Op een gegeven moment begon ik de positieve effecten waar te nemen. Ik werd rustiger, mijn ademhalingen werden beter en ik ervaarde meer ruimte in mijn lichaam en geest. Mijn interesse om meer over yoga te willen weten werd steeds groter, in 2020 begon ik mijn opleiding voor Hatha-docent bij Yoga Point.

In mijn lessen neem ik je mee in de reis naar binnen. Door verschillende houdingen aan te nemen en stil te staan bij wat je ervaart, wil ik je laten kennis maken met wat jou lichaam en geest allemaal kunnen betekenen voor jouw gezondheid.

De Orbit – Odijkerweg 144, Zeist

Blijf op de hoogte!
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Volg ons op Instagram