DE ORBIT LOGO

Workshops & Cursussen

Naast onze wekelijkse yogalessen organiseren wij regelmatig workshops & cursussen. Je hoeft geen lid te zijn om deel te nemen aan deze activiteiten. Op deze pagina vind je meer informatie over het aanbod.

Mindful running

5-weekse cursus: Mindful Run
Even wat anders dan yoga! Deze cursus Mindful Run is opgebouwd rondom drie onderdelen: Mindfulness, Ademhaling en Hardlopen.
De cursus is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper.
Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen en leert jou daarbij te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding en de kracht en energie in je lichaam. Daarbij leer je om effectiever adem te halen tijdens het lopen. Dankzij de mindfulness oefeningen leer je op een leuke en laagdrempelige manier technieken die jou meer in het hier en nu brengen. Hierdoor geniet je meer van het moment en de omgeving. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: MEER ENERGIE!

Wanneer: zaterdag 21, 28 januari, 4, 11 en 18 februari // 9:30 – 11:00 uur
Door: Kevin van den Brand
Prijs:
€ 129,-
Meer info & aanmelden:
info@deorbit.nl

Yoga XL: Restorative & Yoga Nidra
Heb jij op vrijdagavond na een drukke (werk)week ook altijd behoefte aan een moment voor jezelf? Maar vind je het moeilijk om die diepe ontspanning thuis te vinden? Kom naar deze heerlijke lange Restorative & Yoga Nidra sessie en begin je weekend in rust.
We starten de sessie met een aantal hele zachte bewegingen. Daarna volgen een aantal Restorative Yoga houdingen: houdingen waarbij we veel dekens, bolsters en kussens gebruiken om volledig te kunnen ontspannen in de houding. Ten slotte sluiten we de sessie af met een Yoga Nidra: een vorm van yoga waarbij je alleen maar hoeft te liggen en de stem van de docent hoeft te volgen. Samen vormen deze twee yogavormen een ultiem ontspannen moment, helemaal voor jou.

Wanneer: vrijdag 17 maart, 19:30 – 21:15 uur
Door: Anne Elberse
Prijs: € 25,-
Aanmelden: via deze link

Anne_Antoinet_Murier_Photography_instaweb_00002

De Orbit – Odijkerweg 144, Zeist

Blijf op de hoogte!
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Volg ons op Instagram