DE ORBIT LOGO

Workshops & Cursussen

Naast onze wekelijkse yogalessen organiseren wij regelmatig workshops & cursussen. Je hoeft geen lid te zijn om deel te nemen aan deze activiteiten. Op deze pagina vind je meer informatie over het aanbod.

Lente Special: Hatha Flow, Yin & Restorative Yoga XL
Wil jij de lente ook bewust en vol energie starten? In deze Yoga XL Lente Special gaan we op een actieve en ontspannen manier werken aan het in balans brengen van de meridianen van het hout element (de galblaas en de lever). Hierdoor kan er een vrije stroming van energie komen zodat je meer kracht hebt om je lente cycles te starten.

Wat kun je verwachten? We starten met een actieve Hatha Flow en daarna volgt een serie rustige Yin Yoga houdingen. We sluiten de avond af met een aantal heerlijke Restorative (herstellende) Yoga houdingen, een mini zelfmassage en een eindontspanning. In de Restorative yoga zoeken we de diepste laag van ontspanning op door gebruik te maken van allerlei hulpmiddelen in de houding. Tussendoor en na afloop ontvang je tips voor zelfzorg gedurende de lente, gebaseerd op het hout element van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TDC). Kortom: een heerlijk yoga avond met gelijkgestemden en een fijne start van jouw lente cycles.

Wanneer:
donderdag 2 maart van 19:45 tot 21:45 uur
Prijs:
€ 25,-
Door:
Mirjam Meeuwsen
Aanmelden:
via deze link

IMG_3995 (1)
Anne_Antoinet_Murier_Photography_instaweb_00002

Yoga XL: Restorative & Yoga Nidra
Heb jij op vrijdagavond na een drukke (werk)week ook altijd behoefte aan een moment voor jezelf? Maar vind je het moeilijk om die diepe ontspanning thuis te vinden? Kom naar deze heerlijke lange Restorative & Yoga Nidra sessie en begin je weekend in rust.
We starten de sessie met een aantal hele zachte bewegingen. Daarna volgen een aantal Restorative Yoga houdingen: houdingen waarbij we veel dekens, bolsters en kussens gebruiken om volledig te kunnen ontspannen in de houding. Ten slotte sluiten we de sessie af met een Yoga Nidra: een vorm van yoga waarbij je alleen maar hoeft te liggen en de stem van de docent hoeft te volgen. Samen vormen deze twee yogavormen een ultiem ontspannen moment, helemaal voor jou.

Wanneer: vrijdag 17 maart, 19:30 – 21:15 uur
Door: Anne Elberse
Prijs: € 25,-
Aanmelden: via deze link

De Orbit – Odijkerweg 144, Zeist

Blijf op de hoogte!
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Volg ons op Instagram