DE ORBIT LOGO

Deep Dive: de fundamenten van Yoga

Deze reeks van workshops is voor iedereen die nieuwsgierig is naar yoga en wil ontdekken wat de voordelen zijn van yoga. Je werkt in deze reeks aan je techniek, maakt kennis met de achtergrond van yoga en leert meer over de energetische werking. Zo kan je met meer zelfvertrouwen en verdieping deelnemen in de lessen.

Ervaring met yoga is niet nodig maar het mag natuurlijk wel. De reeks kan een mooie verdieping geven op de reguliere lessen.
Je kunt deze workshops los volgen maar ook als reeks. Iedere workshop bestaat uit een mix van praktijk, theorie en uitwisseling.

Prijs
– € 35 voor een losse workshop
– € 125 voor de hele reeks
MELD JE HIER AAN

24 maart, 10:00-12:00 uur – De basis van Yoga
We starten bij de basis van yoga. In deze workshop hebben we aandacht voor het ontstaan van yoga. Daarbij gaan we aan de slag met de zonnegroet. De zonnegroet is een serie houdingen die vaak terug komt tijdens yogalessen en we pluizen deze houdingen samen uit.

21 april, 10:00-12:00 uur – De werking van Hatha Yoga

In deze workshop gaan we dieper in op de werking van Hatha Yoga. We besteden hierbij specifiek aandacht aan de krijger houdingen. We nemen de techniek van de krachtige krijger houdingen onder de loep en bespreken het fysieke en energetische effect. 

26 mei, 10:00-12:00 uur – De werking van Yin Yoga
In deze workshop gaan we dieper in op de werking van Yin Yoga. We besteden aandacht aan de fysieke werking van yin, maar ook aan de werking van de meridianen (energiebanen). Zo kan je meer verdieping vinden tijdens het beoefenen van Yin Yoga.

23 juni 10:00-12:00 – Voor- en achterover buigingen

Zowell in de Yin als de Hatha yoga komen voor- en achterover buigingen voor. In deze workshop gaan we aan de slag met deze bewegingen. Waar kan je tijdens het doen van voor- en achterover buigigen op letten? En wat is het effect van deze houdingen, zowel fysiek als energetisch?

MELD JE HIER AAN

De Orbit – Odijkerweg 144, Zeist

Blijf op de hoogte!
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Volg ons op Instagram