DE ORBIT LOGO

Workshops & Cursussen

Naast onze wekelijkse yogalessen organiseren wij regelmatig workshops & cursussen. Je hoeft geen lid te zijn om deel te nemen aan deze activiteiten. Op deze pagina vind je meer informatie over het aanbod.

Agenda

Yoga XL: Restorative & Yoga Nidra
Vrijdag 14 oktober // 19:30 – 21:15 uur
Door: Anne Elberse

Cursus: Yoga voor stressreductie (4-weekse)
Dinsdag 1, 8, 22 en 29 november // 20:00 – 21:30 uur
Door: Suzanne van Meeuwen (psycholoog)

Yoga XL: Restorative & Yoga Nidra
Heb jij op vrijdagavond na een drukke (werk)week ook altijd behoefte aan een moment voor jezelf? Maar vind je het moeilijk om die diepe ontspanning thuis te vinden? Kom naar deze heerlijke lange Restorative & Yoga Nidra sessie en begin je weekend in rust.

We starten de sessie met een aantal hele zachte bewegingen. Daarna volgen een aantal Restorative Yoga houdingen: houdingen waarbij we veel dekens, bolsters en kussens gebruiken om volledig te kunnen ontspannen in de houding. Ten slotte sluiten we de sessie af met een Yoga Nidra: een vorm van yoga waarbij je alleen maar hoeft te liggen en de stem van de docent hoeft te volgen. Samen vormen deze twee yogavormen een ultiem ontspannen moment, helemaal voor jou.

Wanneer: vrijdag 14 oktober, 19:30 – 21:15 uur
Door: Anne Elberse
Prijs: € 25,-
Aanmelden: via deze link

4-weekse cursus: Yoga voor stressreductie
Heb je vaak een gejaagd gevoel en moeite om ontspanning te vinden? Dan is deze workshop van 4 bijeenkomsten over Yoga voor stressreductie iets voor jou!

Elke bijeenkomst behandelen we een deel theorie (30 min) met aansluitend een yogales (60 min). In bijeenkomst één leer je meer over hoe de werking van je autonome zenuwstelsel en welke rol deze speelt bij stressklachten. In bijeenkomst twee leer je over de ademhaling en in bijeenkomst drie staat het thema meditatie centraal. De laatste bijeenkomst integreren we de opgedane kennis en heb je meerdere tools tot je beschikking die je kunt inzetten bij stress.

Wanneer: dinsdag 1, 8, 22 en 29 november, 20:00 – 21:30 uur
Door: Suzanne van Meeuwen (psycholoog)
Prijs: € 100,-
Aanmelden: info@deorbit.nl

De Orbit – Odijkerweg 144, Zeist

Blijf op de hoogte!
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Volg ons op Instagram